Featured Posts

Pro-serien

er udviklet til at yde optimal beskyttelse af det tilsluttede udstyr selv ved påvirkninger der er langt større end der normalt forekommer i husinstallationen.

Resultatet er blevet en alsidig serie af beskyttelser der giver så godt som 100% sikkerhed for det tilsluttede udstyr. Beskyttelsesgraden ligger op mod 10 gange over konkurrerende produkter.

Pro-serien omfatter følgende beskyttelser:

lyn001

CombiGuard®-Pro

Hvor mange ønsker en enkel løsning til beskyttelse af både 230V og 1 eller 2 telefonlinier, kan CombiGuard -Pro tilsluttes af enhver på få sekunder.

Beskyttelsen er lige så effektiv som PhoneGuard -Pro og MainGuard -Pro.

 

lyn002

MainGuard®-Pro Din, Fuga, 5, 5-EDB.

Den normale måde at beskytte 230V f.eks. til et computeranlæg effektivt, er at installere tre forskellige beskyttelser efter hinanden, der fungerer som hhv. grov-, mellem- og finbeskyttelse.

Det er fordyrende og besværligt, hvilket ofte resulterer i at der kun monteres en finbeskyttelse, som langt fra er tilstrækkelig.

Vi har valgt at bygge alle tre trin i samme kompakte enhed, hvilket gør MainGuard® til markedets absolut bedste 230V beskyttelse.

Yderligere er de fleste MainGuard® beskyttelser udstyret med HF-støjfilter, der begrænser forstyrrelser af computere mv.

 

lyn003

PhoneGuard® Pro din, fuga, ISDN.

Den moderne informationsteknologi medfører at vi tilslutter mere og mere elektronik til telefonledninger og Internetforbindelser.

Avancerede omstillingsanlæg, Internet-modemer, routere, NAS-harddiske osv. er meget udsatte for overspændinger pga. de mange kilometer telefonkabel de har forbindelse med.

Derfor har vi valgt at bygge 4 trin i PhoneGuard® -Pro. Sammenlagt kan PhoneGuard® -Pro aflede en stødstrøm på over 30.000A!

 

lyn004

LoopGuard®-Pro

Kommunikationsforbindelser mellem bygninger, vindmøller, pumpebrønde og lign. er ofte udsat for kraftige overspændinger.

Da den tilsluttede elektronik som regel er meget sårbar, har vi valgt at bygge LoopGuard®-Pro lige så kraftig som PhoneGuard® -Pro.

Yderligere information:

Få tilsendt nærmere oplysninger vedrørende vore lynbeskyttelser.